Ervaringen

Elk Silent Disco Event van Stichting Carlalala is een uniek evenement. Er komen emoties los, de voetjes gaan van de vloer, er wordt gezongen en er ontstaat herkenning. Het mooist is de twinkeling in de ogen van de mensen met Alzheimer of andere vormen van dementie: momenten om nooit meer te vergeten. Lees hier de ervaringen van mensen met Stichting Carlalala.

 

Onze bewoners op de woongroep genieten echt van de silent disco, ze worden hier rustig van en er ontstaat een leuk contact. Echt geweldig!

Maartje

De Zorggroep

Silent Disco, een hele mooie en bijzondere manier van contact maken.

Binnen De Wachtpost zetten we de Silent Disco geregeld in als activiteit. Je ziet dat bewoners dan echt genieten en dat er puur contact ontstaat. De Silent Disco zorgt voor herkenbaarheid en contact maar ook voor het ontstaan van emotie. Iets wat in mijn ogen erg waardevol is. Ook is het mooi om de Silent Disco samen met familieleden in te zetten.. Een grote aanwinst binnen ons activiteiten aanbod!!

Rob

De Wachtpost Proteion

Je ziet bij het gebruik van de silent disco de bewoners opleven. Bewoners gaan dansen of zingen mee. Ook bewoners die in een verder gevorderd stadium van dementie zijn zie je gewoon genieten. Erg leuk om een bewoner en een familielid dit samen te zien doen. Je ziet dat er door het inzetten van de silent disco een bewoner samen met zijn familielid een ander soort en een mooi contact heeft. 

Chantal

De Zorggroep

Volg Carlalala!

 

Bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag
tussen 19:00 en 21:00 en in het weekend.

Contactgegevens

NL11 RABO 0349 8988 39

h

KvK-nummer 76632679